Svet-Stranek.cz
NUMEROLOGIE MARCY

Mohlo by Vás zajímat:

Mohlo by Vás zajímat

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |   další > | na konec >>
25.06.2011 Kyvadlo

Kyvadlo
Kyvadlo se velmi dobře hodí jako magická pomůcka. Používání kyvadla k věštění se říká radiestézie. Kyvadlo může otestovat sílu energetických polí a magického příslušenství a může fungovat jako prostředník k navázání kontaktu s duchovními bytostmi. K práci se používá kyvadlo většinou 12-15 cm dlouhé. Kyvadlo může být z jakéhokoliv materiálu a může mít různé velikosti. Provázek může být libovolně veliký. Kyvadlem může být vlastně prakticky cokoliv co má uprostřed otvor a dá se zavěsit. Takovým nejznámějším "domácím" kyvadlem je asi prstýnek na niti či dlouhém vlasu .Někteří radiestézové používají věštění v medicíně. Kyvadlo se pohybuje nad postiženými místy lidského těla a radiesthet čte z pohybů kyvadla místo a diagnózu z choroby. Říká se, že pomocí kyvadla jde rovněž stanovit začátek nemoci a navrhnout preventivní léčbu. Kyvadlo lze držet i nad vzorkem moče a krve dokonce i nad fotografií nemocného. Používá se také na hledání vody, sledování stopy, pátrání po ztraceném předmětu. Pravděpodobně nejběžnější aplikací je stanovení pohlaví nenarozeného dítěte, zda jsem udělali to a to dobře, je toto správný postup, atd. Prostě položením otázky, na kterou se dá odpovědět ANO nebo NE s pomocí tabulky.

24.05.2011 Kruhy v obilí

Kruhy v obilí
Chceme-li skutečně proniknout k jejich nejniternějšímu obsahu, musíme opustit půdu pouhého vědeckého dokumentování a měřitelnosti a odvážit se kroku do jiných sfér bytí. V obilných kruzích se projevují síly z vyšších světů; tyto útvary nám tedy přinášejí určité poselství. Jsou svědectvím a důkazem existence vyšších sil, které tímto způsobem dávají najevo svou přítomnost a inteligenci. Jsou zároveň projevem existence éterného světa, který je nejtěsněji spojen s fyzickým světem a z něhož sestupují síly, které se ve fyzickém světě projevují kromě jiného také jako kruhy v obilných polích.
Kruhy v obilí mají na každého, kdo se s nimi buď osobní zkušeností anebo prostřednictvím literatury seznámil, silný účinek. Doslova se dotýkají lidských duší, v pozorovateli nechávají klíčit tušení, měnící se záhy v jistotu, že se jimi projevuje duchovní síla, za níž se skrývá velké, božské mysterium.
V obilných kruzích můžeme nalézt řadu prvků, které člověku ukazují postupnou cestu k Bohu. Při jejich studiu narážíme na překvapivě hlubokou symboliku forem v nejrozmanitějších variantách, na prvky posvátné geometrie, kabaly, číselné symboliky, mystéria jmen a sfér - stejně jako v nich spatříme merkabu, části egyptských, asijských a keltských mysterií, znázornění planetární soustavy.

24.05.2011 Lapače snů

Lapače snů
Indiánský amulet, tzv. dreamcatcher, který má za úkol chránit dobré sny a chytat ty zlé.

Pro Indiány jsou sny velice důležité, protože je považují za vzkazy duchů a značně ovlivňují jejich život.

Legenda o vzniku říká, že za moudrou starou šamankou kdysi dávno přišla žena, které v noci stále plakalo dítě. Stařenka jí poradila, aby pro dítko vyrobila lapač zlých snů, že potom už plakat nebude. A světe div se - mrňous s lapačem nad sebou v noci klidně spal.

Také prý chrání před negativní energií a přináší štěstí - v lásce i v životě. Dlouho byl tenhle indiánský amulet zahrabán v odpadlišti dějin, ale dneska slaví obrovský comeback. Lapače se vyrábějí v různých velikostech, ale tvar a materiál zůstává stejný. Každá část talismanu má svůj magický význam. Spousta lidí ho nosí jako šperk.

V dnešní době plní lapače účel spíše dekorativní, ale s troškou dobré víry se dějí zázraky.

26.04.2011 Věštba pomocí run

Věštba pomocí run
Runy pocházejí ze Severské oblasti Evropy, kterou za dávných časů obývali Vikingové, žijící v úzkém kontaktu se zemí a jejími tajemnými silami. Vikingové měli svůj vlastní systém náboženství a mytologie, který obsahoval množství božstev. Otec boha Thora, Odin, byl stvořitelem run a patří mezi jednu z nejdůležitějších postav Vikingských lidových tradic. Odin se jednou pověsil vzhůru nohama na větev stromu, aby tak se stal moudřejším a získal znalost pravých zákonů světa. Dříve než slezl, byl obeznámen s novým systémem nazvaným Runy. Tyto symboly byly užívány vysokými kněžstvem nejen k psaní, ale také k magii. Ale nejen to, runy byli vyrývány na různé věci - zbraně, osobní předměty, kameny atp., neboť jim byla přisuzována magická moc, byla s nimi předvídána budoucnost a rovněž s nimi byly invokovány sily, která mohly ovlivnit štěstí a osud člověka. Existovaly runy, které ovlivňovaly počasí, úrodu, mohly zbavit či naopak přiřknout zakletí, mohly ovlivnit zdraví či různé mezilidské vztahy.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |   další > | na konec >>