Svet-Stranek.cz
NUMEROLOGIE MARCY

1 2 3 4 5 6 7 8 9.....???:

1 2 3 4 5 6 7 8 9.....???

Co je to NUMEROLOGIE

Numerologie je věda, jež má mnoho společného s astrologickou vědou, i když u některých lidí panuje názor, že to jsou pavědy.

Přestože numerologie vznikla mnohem později, souvisí s astrologií v tom, že obě pocházejí z vesmírného záření, z energie planet.

Jejich shoda se pozná například tak, že při vytvoření astrologického horoskopu se sestaví numerologická mřížka pro ověření tohoto horoskopu a nejsilnější planety z astrologického horoskopu jsou shodné s čísly v numerologické mřížce.

Základy numerologie vycházejí z magického významu čísel.

Používá se zde čísel od 1 do 9.

Ke každému číslu je přiřazena charakteristika určité planety, používané také v astrologii.

 

K čemu slouží numerologie

Její použití je opravdu různorodé. Během života jsme ve vztahu s různými lidmi. Do tohoto vztahu se dostáváme buď z vlastního zapříčinění, nebo zcela náhodně. Potom nastane situace, že jsme spojeni s druhým člověkem, o kterém nic nevíme. Toto spojení nám může přinést později i problémy. Je obtížné se těchto problémů do budoucna vyvarovat bez poznání toho druhého. A právě k poznání nám pomáhá numerologie.

 

Numerologie je takový způsob práce s čísly, pomocí kterého lze poznávat a zjišťovat nebo pouze předpokládat a odhadovat současnost i budoucnost u konkrétního člověka.

Konkrétnost je stanovena datem narození. Každá číslice má svoji vibraci a seskupení číslic v datu narození, má také svoji vibraci. Zkoumání vzájemných vztahů mezi číslicemi v datu narození, které vibrují, každá samostatně nebov seskupení, je podstatou vědy, která se nazývá numerologie. Numerologie je tedy práce s čísly, kde výsledkem je odhalení člověka jiným způsobem, než to provádějí např. psychologové.